BodyTalk
Voor iedereen een unieke, dynamische balans
In het BodyTalksysteem proberen we niet te spreken over specifieke ziektes aanpakken. In plaats daarvan is de BodyTalk filosofie dat elke persoon een unieke balans heeft die aangepakt moet worden. Eenmaal in balans, zal de cliënt zijn eigen aangeboren innerlijke wijsheid specifieke symptomen zelf kunnen aanpakken en duurzame patronen voor een goede gezondheid instellen. Het doel is om het beste, meest dynamische balanspunt in het lichaam/geest complex te vinden, zodat we gemakkelijk kunnen inspelen op de problemen die we op ons pad tegenkomen.

Het genezingsproces van je eigen lichaam
Natuurlijk komen de meeste cliënten met gezondheidsproblemen en worden die verbeterd. Maar de BodyTalk therapeut maakt echter geen diagnose om een specifiek sessie protocol op te maken. BodyTalk erkent dat bij 2 mensen met exact dezelfde symptomen, volledig andere communicatielijnen terug moeten gebalanceerd worden. Geen 2 sessies zijn ooit hetzelfde!

Het brein balanceren
Een van de basisfilosofies van het BodyTalk systeem is dat alle ziekte en pijn die teruggevonden wordt in het lichaam op een bepaald niveau weerspiegeld wordt in de hersenen. Bvb als er een neurologische connectie in de hersenen verkeerd bedraad of losgekoppeld is, zal er een corresponderende afspiegeling zijn in het lichaam/geest complex in de vorm van fysieke, mentale, biochemische of andere storing. Een van de hoofddoelen van BodyTalk is om communicatie tussen de 2 hersenhelften te balanceren, op alle niveau's van de hersenfuncties. Deze communicatie verbeteren kan snel en gemakkelijk veel voorkomende problemen oplossen, alsook de hersenfunctie en het geheugen verbeteren.

Een nieuw persectief
Een van de grote terreinen die het BodyTalk systeem aanpakt is het gebied van persoonlijke en spirituele groei. Door het lichaam biochemisch, fysiologisch en emotioneel te balanceren terwijl specifieke overtuigingen en houdingen mee worden veranderd, is BodyTalk een krachtig werktuig op het terrein van persoonlijke ontwikkeling.
Therapeuten en cliënten kunnen veranderingen ondervinden in de manier hoe ze met anderen omgaan, alsook in de relaties die ze hebben met vrienden en familie.