BodyTalk
Overzicht
BodyTalk is een verbazingwekkend eenvoudige en effectieve holistische therapie om de energiesystemen van het lichaam terug te synchroniseren zodat ze terug kunnen functioneren zoals de natuur het heeft voorzien. Elk systeem, elke cel en elk atoom is altijd in continue communicatie met elkaar. Door blootstelling aan dagdagelijkse stresssituaties kunnen deze communicatielijnen in kwaliteit verminderen of zelfs verbroken geraken, wat leidt tot een vermindering in fysiek, emotioneel en/of mentaal wel-zijn. Deze communicatielijnen terug herstellen geeft de interne mechanismen van het lichaam de mogelijkheid om terug optimaal te functioneren op alle gebied om zo ziekte te genezen en te voorkomen terwijl het ook het genezingsproces versnelt. Zo stimuleert BodyTalk de aangeboren mogelijkheid van het lichaam om zichzelf te genezen en te balanceren op alle niveau's.

Flexibel en veilig
BodyTalk kan gebruikt worden als een alleenstaand systeem om vele chronische en acute gezondheidsproblemen te behandelen of kan naadloos geïntegreerd worden met eender welke andere therapie om betere effectiviteit te verkrijgen. De grootste troef van BodyTalk is zijn eenvoud, veiligheid en een snel resultaat.
BodyTalk is niet-invasief en werkt effectief op mensen en op dieren. Als een BodyTalk techniek niet correct wordt uitgevoerd, zal er geen resultaat of verandering optreden; het zal geen dingen verergeren. Door zijn ingebouwde veiligheidsfactor heeft iemand die een BodyTalk sessie ontvangt niets te verliezen en alles te winnen voor zover het zijn of haar gezondheidstoestand betreft.